24. dubna 2017

Rat's Life ( život krysy )

verze 1.0.0.5 playable beta


Hrajete za krysu ( takový už je život :-) ) a hledáte sýry v bludišti. Sýr je pro krysu vším. Tišitelem hladu, univerzálním lékem a smyslem života vůbec. Sýr v očích krysy doslova září ( a to nejen v září ) a tak není divu, že občas krysa nevidí, že sýr je jen důmyslně nastražená životu nebezpečná past. Pokud se krysa udrží a sýr nesežere ihned, může běháním okolo pasti past od pravého sýru odlišit ( je to těžké, ale jde to - běhejte v blízkosti zářícího sýra co nejdéle ) a v té chvíli se past kryse zjeví. Objevená past přestane být nebezpečná.
Občas se krysa může soustředit a pak nalezne i mnohem vzdálenější sýr podle pachu. Cílem je klasicky co největší počet snězených sýrů. Pokud sýry v bludišti dojdou krysa opouští lodˇ, totiž ... co to melu, krysa se teleportuje do dalšího levelu plného sýrů, kde je skóre násobeno číslem levelu. Táák, a teď ovládání:
kurzorové klávesy pro pohyb, 'B' pro čichání vzdálenějších sýrů ( světlo okolo sýra zvýší dosah, ale sníží intenzitu ) - jakýkoli pohyb čichání zruší..

Poznámky k beta verzi:
- časem počítám s tím, že čichání bude mizet i pokud se krysa nehýbe
- grafika může doznat úprav, ale nemám na to lidi, takže těžko říct ( nepište, že něco vypadá debilně, pokud nenabízíte alternativu )
- nepodařilo se mi dohrát žádný level, takže lze očekávat bugy jako prase po nalezení posledního sýra
( vím, jsem ostuda - nedohrát ve vlastní hře ani jeden level )
- do dočasných souborů se zapisuje poslední jméno a nejvyšší skóre, takže přenesením na jiný počítač nebo smazáním tempu dojde k resetu nejvyššího skóre


= DOWNLOAD =

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentář vypovídá většinou o autorovi víc, než by byl jinak ochoten sdělit.